HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA d.d.
 

HIDROELEKTRA je građevinsko poduzeće osnovano 1946. godine sa sjedištem u Zagrebu.

Ubraja se u najrespektabilnije  građevinske tvrtke u Hrvatskoj.

GRADSKI STADION I BAZENI, SPLIT, HRVATSKA 1978-1979 Gradski stadion i bazeni, Split, Hrvatska


adresa :
Capraška 6
10000 Zagreb,
Hrvatska

telefon :
+385 1 27 52 500

telefax :
+385 1 27 52 590

e-mail :

  uprava@heng.hr


KVALITETA:


Poslovanje Hidroelektre Niskogradnje d.d. je prvenstveno orijentirano na pružanje usluga izgradnje značajnih infrastrukturnih građevina u Republici Hrvatskoj. Tijekom  svojeg postojanja preko 60 godina, Društvo se razvijalo i raslo, na realizaciji najvećih projekata u niskogradnji, visokogradnji i energetici. Za cjelokupno upravljanje najzahtjevnijim građevinskim projektima integriramo rad brojnih stručnjaka različitih djelatnosti. Postali smo snažno Društvo za izgradnju, projektiranje i razvoj infrastrukturnih i energetskih projekata u Republici Hrvatskoj. Kvalitetom izgrađenih građevina Hidroelektra Niskogradnja stekla je pravo mjesto i ugled u hrvatskom graditeljstvu. Vodeće smo Društvo u tom dijelu graditeljstva, čije je ime vezano uz najkompleksnije i najzahtjevnije građevine, kako na domaćem, tako i na svjetskom tržištu.

Naše su građevine proizvod čiju kvalitetu Naručitelji ocjenjuju trajnom i jedinstvenom - "Hidrinom". One su uspjeh i pobjeda svih radnika Društva.
Iskustvo, stručnost, znanje i nadasve pouzdanost, te stalna briga za razvoj naših radnika, garancija je Naručiteljima da ćemo uz suvremenu mehanizaciju i opremu, i dalje nastaviti istim putem.
Za potpuni uspjeh smatramo da je potrebno imati zadovoljne Naručitelje, ali i zadovoljne partnere i vlastite radnike. Jedino kroz zajednički uspjeh može se reći da je poslovanje Društva postiglo svoju svrhu.

Svjesni važnosti kvalitete naših građevina kako za nas same tako i za društvenu zajednicu u cjelini 2007. godine uveli smo i certificirali Sustav upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima norme ISO 9001:2000. Sustav je potvrdio certifikacijski ured TUV SUD Management Service GmbH, a obuhvaća projektiranje i izvođenje radova u visokogradnji i niskogradnji.
Tijekom 2017. godine ponovno je potvrđeno da Hidroelektra Niskogradnja d.d. primjenjuje i održava sustav upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima norme ISO 9001:2008, te je nova certifikacijska kuća SGS Adriatica d.o.o. izdala certifikat s datumom važenja do 15.09.2018.


 

 

 
 
ISO9001